Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Keresés
Close this search box.

Cederroth gél égési sérülésekre, 100 ml

Akciós ár:
Nettó ár: 8,000 Ft
Bruttó ár: 10,160 Ft

Kedvezmény 0 db-tól.
8,000 Ft 8,000 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára :

10,160 Ft.

Vízbázisú égési gél kisebb égési sérülésekre

Az égési gél egy olyan segédeszköz, amelyet égési sérülések enyhítésére vagy kezelésére használnak. A könnyebb égési sérülések és a napégés kezelésében a jó égési gél kiválasztása kulcsfontosságú lehet.

Elfogyott

Amennyiben az elérhető készletnél nagyobb mennyiséget szeretne rendelni, kattintson ide :

Leírás

Cederroth Égési Gél

Vízbázisú gél kisebb égési sérülések, forrázások, napégés és sugárzás okozta sérülések esetén. Ideiglenes védőgátként működik, amely hűti és nyugtatja a bőrt, valamint fájdalomcsillapítást biztosít. Egyszerűen alkalmazható (gél aeroszolos adagolóban) és többször is felhasználható. Könnyen lemosható. Gyermekeknél is használható.

Égési Gél Égési Sérülések esetén

Az égési sérülések gyakran fájdalmasak és kellemetlenek, ráadásul ha nem megfelelően kezeljük őket, hosszú távú károsodást is okozhatnak a bőrben. Fontos megjegyezni, hogy a súlyos égési sérüléseket komolyan kell venni, és azonnali orvosi ellátást igényelhetnek. Az égési gél csak az enyhe vagy közepesen súlyos égési sérülések kezelésére szolgál, és soha nem szabad az orvosi ellátás helyett használni. Egyes esetekben elengedhetetlen a szakemberrel való konzultáció. A piacon számos égési gél kapható, amelyek közül sok ígéretes gyógyulást és enyhülést kínál. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől jó egy égési gél, amelynek használata nemcsak praktikus, hanem hosszan tartó hűsítő, valamint nedvességszabályozó hatást biztosít.

 • Mi az égési gél, és miért fontos a megfelelő választás?

Az égési gél olyan külsőleg alkalmazandó készítmény, amelyet kifejezetten az égési sérülések, beleértve a napégést is, kezelésére fejlesztettek ki. Ezek a gélek hűsítő, hidratáló és gyógyulást elősegítő összetevőket tartalmaznak, amelyek enyhítik a fájdalmat, csökkentik a gyulladást, és elősegítik a bőr gyorsabb regenerálódását.

 • A jó égési gél jellemzői

A jó minőségű égési gél számos előnnyel járhat az égési sérülések kezelésében:

 1. Hűsítő hatás: A jó égési gél azonnali hűsítést nyújt, ami enyhíti a sérülés okozta fájdalmat és kellemetlen érzést. Ez különösen fontos a napégés esetében, ahol a hőérzet csökkentése kulcsfontosságú a komfortérzet fenntartásában.
 2. Hidratálás: Az égési sérülések gyakran kiszáradást okoznak a bőrben. Egy hatékony gél nemcsak hűsít, hanem mélyen hidratálja a bőrt is, elősegítve annak regenerálódását és megakadályozva a hámlást.
 3. Nedvességszabályozás: Az ideális égési gél képes fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát, ami létfontosságú a gyógyulási folyamat során.
 4. Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A jó égési gélek gyulladáscsökkentő összetevőket is tartalmaznak, amelyek segítenek csökkenteni a sérülés okozta vörösséget és duzzanatot.
 5. Gyors felszívódás: A jó minőségű égési gélek általában gyorsan felszívódnak a bőrbe, ami segíthet a gyorsabb gyógyulásban és csökkentheti a hegesedés kockázatát.
 6. Praktikus csomagolás: Egy tasakos égési gél különösen praktikus választás lehet, mivel könnyen hordozható, és biztosítja a termék sterilitását és higiénikus alkalmazását.
 • Miért előnyös a tasakos égési gél?

A tasakos csomagolás több előnnyel is jár:

 • Higiénia: Minden egyes használat során egy új, steril adagot nyitunk meg, ami csökkenti a fertőzés kockázatát.
 • Könnyű hordozhatóság: Kis méretüknek köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük őket akár egy táskában vagy zsebben, így mindig kéznél vannak, amikor szükség van rájuk.
 • Adagolás könnyedsége: A tasakok előre meghatározott adagot tartalmaznak, így elkerülhető a termék túlzott vagy elégtelen mennyiségű alkalmazása.
 • Miért előnyös a pumpás égési gél (spray)?
 • Higiénia: A pumpás adagolásnak köszönhetően nincs felesleges maradék és minden használat során megőrzi sterilitását.
 • Könnyű hordozhatóság: Kis méretüknek köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük őket, könnyedén elférnek akár a munkaruha zsebében, akár egy táskában.
 • Adagolás könnyedsége: A pumpás adagolás segítségével mindig annyi gél adagolható, amennyire éppen szükség van. Csak nyomjon egy adagot (egy pumpa nyomás) a sérült területre és oszlassa el egyenletesen. A pumpa segítségével elkerülhető a termék túlzott vagy elégtelen mennyiségű alkalmazása.
 • Hogyan válasszunk jó égési gélt?

Amikor égési gélt választunk, fontos figyelembe venni a bőrünk sajátosságait és az égés súlyosságát. Keressünk olyan termékeket, amelyek klinikailag tesztelt összetevőket tartalmaznak, és amelyek bizonyítottan segítik a bőr gyógyulását és hidratálását. Olvassuk el alaposan a címkéket, és kerüljük azokat a termékeket, amelyek irritáló vagy allergizáló összetevőket tartalmaznak.

 • Összefoglalás

A jó égési gél kiválasztása elengedhetetlen a hatékony és gyors gyógyulás érdekében. Egy praktikus, tasakos vagy pumpás égési gél, amely hűsítő, nedvességszabályozó hatással bír, ideális választás lehet. Ezek a termékek kényelmesek, higiénikusak és könnyen használhatóak, így ideális társak lehetnek az égési sérülések és a napégés kezelésében. Mindig válasszunk olyan terméket, amely biztonságos, hatékony összetevőket tartalmaz, és megfelel a bőrünk egyedi igényeinek.

 

További információk

Tömeg 0.14 kg
Tartalom

Szín

Kiszerelés

Karton mennyiség

Raklap mennyiség

Méret

Súly (kg)

EAN

Márka

Amennyiben nagyobb mennyiséget szeretne rendelni, mint amennyi pillanatnyilag készleten található, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon: